Menü Bezárás

Valentine’s Day Box 3

46.000 Ft

Kategória:
Hajhullás elleni masszázskefe
A szilikonos masszázskefe a hajtövek átmasszírozására használható, de segítségével hajolajokat, ampullákat, szérumokat is tökéletesen fel tudunk vinni. A hajhagymákra gyakorolunk vele közvetlen hatást, miközben a fejbőrön vérbőséget idézünk elő. Elsősorban hajhullás ellen javasolt a használata, de a fejbőr egészségére is jó hatással van. Rendszeres alkalmazásával tapasztalhatjuk, hogy erősebbé, élettelibbé válnak a hajszálak.
Test-, és arcroller
A speciális, nagyobb méretű masszázs eszközzel nem csak az arc területei, hanem a test egyes részei is masszírozhatók.
Az arcon használva középről indítjuk kifelé az eszközt, majd lefelé a nyakon át, a vállakon keresztül masszírozzuk a területet, ezzel fokozva a nyirokrendszer működését és a kivezetést.
Használható felfelé görgetve az állkapocs mentén: a rendszeresen végzett gyakorlattal az eltűnt kontúr visszanyerhető, szép arcél alakítható ki, feszesít és fiatalítja a bőrt.
Tüskés gua sha

A tüskés oldal fokozott hatással van a nyirok-, és vérkeringésre. Segíti a bőr feszesítését és a liftingelést, de nyaki izmok kötöttsége ellen is használhatjuk (fentről lefelé haladó mozdulatokkal.) Az arc rollerezése méregtelenítő hatású, és a különböző arcápolási termékek hatóanyagainak bejutását is erősíthetjük vele.
A gua sha rész (ami egyben a roller száraként is funkcionál) különleges formát kapott. Az arc egészét át lehet vele masszírozni, változatosan alkalmazható. A gua shával végzett arcmasszázs tökéletes módszer a nyirokrendszer és a vizesedés kivezetésére, az arc vékonyítására, emellett pedig erős lifting-hatással is bír.
Akupunktúrás roller
Az arcon összesen 13 akupresszúrás pont található, melyek stimulálásával az arci izmok állapotán tudunk javítani. A roller segítségével végigmegyünk ezeken a pontokon, nyomást gyakorolunk rájuk néhány másodpercig, majd kilazítjuk vele a feszes izmokat. Az akupunktúrás rollert görgetve a rágóizmokon alkalmazzuk, az áll vonalán felfelé haladva. Akinek kötöttek a száj körüli izmai, azoknak általában befelé fordul és elvékonyodik a szája, ezért ennek a területnek a kilazítása nagyon fontos és nagyon látványos.
Üveg köpölyözők
A köpölyözést vélhetően már az őskorban is alkalmazták, különösen nagy tradíciói vannak a technikának Kínában. Számos jótékony hatással bírnak: fokozzák a vérkeringést, a nyirokkeringést, a méreganyagok távozását. Megdolgozzák az izmokat, így feszesebbé teszik az arcot. A nagyobb méretű üveg köpölyözőt elsősorban az orcákon, a nyak területén és az áll vonalán használhatjuk, de ugyanígy hatásos a toka kialakulása ellen, és az izmok ellazítására. A kisebb méretű termék alkalmas a szem alatti puffadtság eltüntetésére, a vizesedés kivezetésére és a szarkalábak ellen.