Menü Bezárás

Test-, és arcroller

13.500 Ft

Szállítási idő: 1-3 nap

Készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: cink-roller-1 Kategória: Címkék: , ,

Test-, és arcroller

A speciális, nagyobb méretű masszázs eszközzel nem csak az arc területei, hanem a test egyes részei is masszírozhatók.
Az arcon használva középről indítjuk kifelé az eszközt, majd lefelé a nyakon át, a vállakon keresztül masszírozzuk a területet, ezzel fokozva a nyirokrendszer működését és a kivezetést.
Használható felfelé görgetve az állkapocs mentén: a rendszeresen végzett gyakorlattal az eltűnt kontúr visszanyerhető, szép arcél alakítható ki, feszesít és fiatalítja a bőrt.

Lifting-hatása a nyakon is érvényesíthető: fel-le görgetve javasolt a mozdulatokat elvégezni a termékkel. Alkalmazható a vállakon, illetve a karon és a lábakon is: segíthet a fáradt izmoknak, valamint frissíti a vérkeringést és a nyirokrendszer működését.

A hason is érdemes kipróbálni, ugyanis segíti a bélműködést, oldja a kötöttséget és itt is feszesít.A masszázs erősségét mi magunk szabályozhatjuk: erősebb nyomás hatására mélyebben fejti ki hatását az eszköz. A görgős fejek mozgása teljesértékű masszázst biztosít, száraz bőrtípus esetén érdemes testápoló termékkel együtt használni.

Használat előtt:
Javasolt eltávolítani a sminket, az ékszereket, és hosszú haj esetén érdemes a hajat összefogni.

Használat után:
A terméket javasolt a használat után hideg csapvízzel kell lemosni, főleg akkor, ha krémmel vagy olajjal használjuk! Ha víz kerül a görgős fejekbe, lefelé állítva kell szárítani, hogy a víz kiürülhessen, a terméket a lemosás után tiszta törölközővel javasolt alaposan áttörölgetni.