Menü Bezárás

Box 1

47.500 Ft

Kategória:
T -alakú roller
Az egyik legsokoldalúbb masszázsroller, ami serkenti a nyirokkeringést, javítja a vérkeringést, halványítja a ráncokat, és a vizesedés, puffadtság ellen is nagyon jó módszer. Kiemelkedő a feszesítő és a liftig hatása is. Kis mérete miatt (mindössze 10 cm a hossza) bárhova magunkkal vihetjük, utazások során sem kell lemondanunk a rendszeres használatáról. A roller vége különleges kialakítást kapott, így az adagolóval higiénikusan tudjuk a krémeket, kozmetikai termékeket kivenni, nem viszünk szennyeződést a tégelybe.

Szemroller
A szemrollert elsősorban reggel, ébredés után ajánlott használni, mivel szépen leveszi a szemek alól a puffadtságot, megfelelő vérbőséget generál a szem körüli területen. Speciális, mozgó fejének köszönhetően nagyon könnyű a használata, egyszerű mozdulatokkal segít a kivezetésben, ezáltal üdébb, szebb lesz a bőr. A szemroller mindössze 7 cm hosszú, így könnyen elfér a kozmetikai táskában, az utazásokra is magunkkal vihetjük. A terméken kialakított adagolóval higiénikusan tudjuk a krémeket, kozmetikai termékeket kivenni, így nem viszünk szennyeződést a tégelybe.

Test-, és arcroller
A speciális, nagyobb méretű masszázs eszközzel nem csak az arc területei, hanem a test egyes részei is masszírozhatók.
Az arcon használva középről indítjuk kifelé az eszközt, majd lefelé a nyakon át, a vállakon keresztül masszírozzuk a területet, ezzel fokozva a nyirokrendszer működését és a kivezetést.
Használható felfelé görgetve az állkapocs mentén: a rendszeresen végzett gyakorlattal az eltűnt kontúr visszanyerhető, szép arcél alakítható ki, feszesít és fiatalítja a bőrt.

Cink ötvözetű tüskés roller
A rollert az extra tüskéi teszik különlegessé, mivel ennek köszönhetően még inkább fokozható a segítségével végzett arcmasszázs.
Erősebb hatással van az arcbőrre, a nyirokrendszer kivezetésére, és a nagyméretű tüskék hatására a vérkeringést is fokozza. Lifting hatása is van, és az arc puffadtsága, vizesedése ellen is bevethető.

Hajhullás elleni masszázskefe
A szilikonos masszázskefe a hajtövek átmasszírozására használható, de segítségével hajolajokat, ampullákat, szérumokat is tökéletesen fel tudunk vinni. A hajhagymákra gyakorolunk vele közvetlen hatást, miközben a fejbőrön vérbőséget idézünk elő. Elsősorban hajhullás ellen javasolt a használata, de a fejbőr egészségére is jó hatással van. Rendszeres alkalmazásával tapasztalhatjuk, hogy erősebbé, élettelibbé válnak a hajszálak.

Csiga gua sha
A csiga testét klasszikus gua shaként lehet használni: segít a szem körüli terület masszírozásában, a felesleges folyadék kivezetésében, és nagyon erős a lifting hatása is. A csiga előrenyúló része, a “tapogatója” egyrészt az akkupunktúrás pontokon használva fejti ki pozitív hatását, emellett a trigger pontokat is oldja. Liftingelő hatása ennek a résznek is jelentős. A csiga gua sha legnagyobb pozitívuma, hogy az orról segít kivezetni a vizet, képes eltüntetni a duzzanatot. Ha valakinek ez a területe problémás, kifejezetten javasolt a csigát minden reggel alkalmazni. Az állvonalat gyönyörűen formálja az eszköz, de az arc egészét is át lehet vele masszírozni. A homlokot például körkörös mozdulatokkal érdemes vele átmasszírozni, de a szemek környékén is javasolt kipróbálni, mivel segít a duzzanat kivezetésében. A hajtöveknél is javasolt rendszeresen használni: a hajnövekedésre pozitív hatással van, serkenti a vérbőséget a fej területén.

Cink ötvözetű tüskés roller
A rollert az extra tüskéi teszik különlegessé, mivel ennek köszönhetően még inkább fokozható a segítségével végzett arcmasszázs. Erősebb hatással van az arcbőrre, a nyirokrendszer kivezetésére, és a nagyméretű tüskék hatására a vérkeringést is fokozza. Lifting hatása is van, és az arc puffadtsága, vizesedése ellen is bevethető.

A csomag tartalma: