Menü Bezárás

Az eszközhasználat videók megtekintése adatforgalmi költséggel járhat telefonszolgáltatójánál.

Állvonal roller

Az állvonal rollert az állcsúcstól indítjuk, és így haladunk vele kifelé, a fülünk irányába! Emellett a homlok kivételével a teljes arcon használható, látványos lifting hatása van. A nyaki izmok kilazítására is alkalmas.

Tüskés Jáde roller

A Tüskés Jáde rollert az arc közepéről indítsuk kifelé a fülek irányéba, ha kivezető gyakorlatokat végzünk, ha pedig lifting-hatást szeretnénk elérni, akkor mindig felfelé törekedjünk, lentről felfelé haladjunk! Ha a nyakon alkalmazzuk, fentről lefelé tartó mozdulatokkal segítjük a méreganyagok kivezetését.  Mivel a homlokon vízszintes és függőleges irányban is kialakulnak ráncok, itt minden irányban érdemes elvégezni a mozdulatokat! A dekoltázson is alkalmazhatjuk a könnyen kialakuló ráncok ellen, és a különböző kozmetikumokat is alaposabban fel tudjuk vinni, ha a területet átmasszírozzuk a rollerrel.

Pillangó alakú gua sha kő

A pillangó alakú gua sha kő két csúcsa tökéletes a nyakizmok átmasszírozására, a toka eltüntetésére; és az arcon is alkalmazhatjuk: egyik felét ráfektetjük az arcra, és fülünk felé haladva, kifelé toljuk a lifting hatás érdekében. Kerek formájának köszönhetően át lehet vele dolgozni a szemöldök környékét. Hegyes csúcsával masszírozhatóak a hajtövek és a homlok, illetve könnyed mozdulatokkal kisöpörhetjük a ráncokat a mosolyráncok mentén.

Üvegköpölyöző

Az üveg köpölyözők esetében is nagyon fontos az irány: középtájtól haladjunk velük kifelé. Nagyon fontos, hogy használat közben folyamatosan mozgatni kell az eszközöket, hogy ne okozzanak véraláfutást, bevérzést, kifejezetten olajjal vagy szérummal használjuk! Használata heti 1-2 alkalommal ajánlott!

Szilikonos köpölyöző

A szilikonos köpölyözők esetében is nagyon fontos az irány: középtájtól haladjunk velük kifelé. Nagyon fontos, hogy használat közben folyamatosan mozgatni kell az eszközöket, hogy ne okozzanak véraláfutást, bevérzést, kifejezetten olajjal vagy szérummal használjuk. Használata heti 1-2 alkalommal ajánlott!

T-alakú roller

A roller alkalmazásában nagyon fontos a megfelelő irány! Az orcákon a lifting-hatás érdekében lentről felfelé használjuk, ha pedig a méreganyagok távozását segítenénk, akkor a kivezető mozdulatok végezzük el középtájról indítva a fülek irányába. A homlokon, ahol vízszintesen és függőlegesen is megjelenhetnek a ráncok, mindkét irányba mozgathatjuk az eszközt, jobbról balra, és lentről felfelé.

Szemroller

A szemrollert a szemzugtól indítjuk el kifelé, nagyon fontos a megfelelő irány! Érdemes használat előtt néhány órára a hűtőbe tenni, így még hatásosabb eredmény érhető el vele.

Hajhullás elleni masszázskefe

Körkörös mozdulatokkal használjuk a masszázskefét a hajas fejbőrön, a homlok tetejétől, a haj vonalától indítva.

Akupunktúrás roller

Az akupunktúrás roller használható hengerként, mikor görgető mozdulatokkal dolgozzuk át vele az arcot, és használható a két vége is, melyekkel rányomunk az arc egyes pontjaira, otthagyjuk néhány másodpercig, és szép óvatosan kiengedjük, ezáltal ki van lazítva az izomzat.