Menü Bezárás

Valentine’s Day Box 2

47.000 Ft

Kategória:
Szemroller
A szemrollert elsősorban reggel, ébredés után ajánlott használni, mivel szépen leveszi a szemek alól a puffadtságot, megfelelő vérbőséget generál a szem körüli területen. Speciális, mozgó fejének köszönhetően nagyon könnyű a használata, egyszerű mozdulatokkal segít a kivezetésben, ezáltal üdébb, szebb lesz a bőr. A szemroller mindössze 7 cm hosszú, így könnyen elfér a kozmetikai táskában, az utazásokra is magunkkal vihetjük. A terméken kialakított adagolóval higiénikusan tudjuk a krémeket, kozmetikai termékeket kivenni, így nem viszünk szennyeződést a tégelybe.
Szív alakú rose gold gua sha kő
Gua shából többféle forma létezik, de a szív alakú gua sha azért nagyon jó választás, mert az alakja miatt az arc egészét szépen át lehet vele masszírozni. A rozsdamentes acélból készült gua sha eszközzel végzett arcmasszázs tökéletes a nyirokrendszer kivezetésére, emellett pedig a masszázskellék komoly lifting-hatással is bír. Nem csak az arcon, de a fejbőrön is alkalmazható: Teltebb arcon minden nap lehet használni, de vékonyabb arctípuson heti három nap javasolt az erős vízkivezető-hatása miatt.
T -alakú roller
Az egyik legsokoldalúbb masszázsroller, ami serkenti a nyirokkeringést, javítja a vérkeringést, halványítja a ráncokat, és a vizesedés, puffadtság ellen is nagyon jó módszer. Kiemelkedő a feszesítő és a liftig hatása is. Kis mérete miatt (mindössze 10 cm a hossza) bárhova magunkkal vihetjük, utazások során sem kell lemondanunk a rendszeres használatáról. A roller vége különleges kialakítást kapott, így az adagolóval higiénikusan tudjuk a krémeket, kozmetikai termékeket kivenni, nem viszünk szennyeződést a tégelybe.
Hajhullás elleni masszázskefe
A szilikonos masszázskefe a hajtövek átmasszírozására használható, de segítségével hajolajokat, ampullákat, szérumokat is tökéletesen fel tudunk vinni. A hajhagymákra gyakorolunk vele közvetlen hatást, miközben a fejbőrön vérbőséget idézünk elő. Elsősorban hajhullás ellen javasolt a használata, de a fejbőr egészségére is jó hatással van. Rendszeres alkalmazásával tapasztalhatjuk, hogy erősebbé, élettelibbé válnak a hajszálak.
Cink ötvözetű tüskés roller

A rollert az extra tüskéi teszik különlegessé, mivel ennek köszönhetően még inkább fokozható a segítségével végzett arcmasszázs.
Erősebb hatással van az arcbőrre, a nyirokrendszer kivezetésére, és a nagyméretű tüskék hatására a vérkeringést is fokozza. Lifting hatása is van, és az arc puffadtsága, vizesedése ellen is bevethető.
Vulkanikus olajmentesítő roller

Az vulkanikus olajmentesítő roller használatának előnyei:
  • Összegyűjti a felesleges olajat a bőrön
  • Összehúzza a pórusokat
  • A fénylő csillogást leveszi a bőrről
  • Üde bőrfelszínt biztosít
  • Masszírozó mozdulatokat is lehet végezni vele
  • Használati javaslatok:
  • Ne helyezze a terméket forró és nedves helyre!
  • Ha a használat után kellemetlen érzést tapasztal a bőrén, hagyja abba a használatát!

A csomag tartalma: