Menü Bezárás

Akupunktúrás roller

9.000 Ft

Szállítási idő: 1-5 munkanap

Az arcon összesen 13 akupresszúrás pont található, melyek stimulálásával az arci izmok állapotán tudunk javítani.

Készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 991 Kategória: Címkék: ,

Az arcon összesen 13 akupresszúrás pont található, melyek stimulálásával az arci izmok állapotán tudunk javítani. A roller segítségével végigmegyünk ezeken a pontokon, nyomást gyakorolunk rájuk néhány másodpercig, majd kilazítjuk vele a feszes izmokat. Az akupunktúrás rollert görgetve a rágóizmokon alkalmazzuk, az áll vonalán felfelé haladva. Akinek kötöttek a száj körüli izmai, azoknak általában befelé fordul és elvékonyodik a szája, ezért ennek a területnek a kilazítása nagyon fontos és nagyon látványos.

Itt tekintheti meg az ajándékdobozt!

Használati útmutató: Az akupunktúrás roller használható hengerként, mikor görgető mozdulatokkal dolgozzuk át vele az arcot, és használható a két vége is, melyekkel rányomunk az arc egyes pontjaira, otthagyjuk néhány másodpercig, és szép óvatosan kiengedjük, ezáltal ki van lazítva az izomzat.

 

 

Amit a rózsakvarcról tudni érdemes:

Nem véletlenül választottam a rózsakvarcot, ugyanis ennek a kőnek különleges gyógyhatást tulajdonítanak:  erősíti a szívet és a keringési rendszert, a testfolyadékokból eltávolítja a méreganyagokat.  A legnemesebb gyógyító kőként tartják számon, a szívcsakra legfontosabb köve. Az egyik legjobb energiát adó kő, a barátság, a szeretet és a szerelem köveként is nevezik.

Számos pozitív tulajdonsággal illetik: használják vérszegénység ellen, erősíti az ereket, a szívműködést, nyugtatja a kedélyállapotot. Mozgási és egyensúlyi zavaroknál a termékenység fokozására, a negatív rezgések és energiák ellen is alkalmazzák – akár ékszer formájában is.

Tipp: A köveket mindig hidegebbnek érezzük, mikor a bőrünkhöz érnek, így frissítő, élénkítő hatásuk rögtön tapasztalható. Ha ezt a hatást szeretnénk fokozni, érdemes a masszázseszközt 1-2 órára a hűtőszekrénybe tenni a használat előtt!