Menü Bezárás

Box 2

49.500 Ft

Kategória:
T -alakú roller
Az egyik legsokoldalúbb masszázsroller, ami serkenti a nyirokkeringést, javítja a vérkeringést, halványítja a ráncokat, és a vizesedés, puffadtság ellen is nagyon jó módszer. Kiemelkedő a feszesítő és a liftig hatása is. Kis mérete miatt (mindössze 10 cm a hossza) bárhova magunkkal vihetjük, utazások során sem kell lemondanunk a rendszeres használatáról. A roller vége különleges kialakítást kapott, így az adagolóval higiénikusan tudjuk a krémeket, kozmetikai termékeket kivenni, nem viszünk szennyeződést a tégelybe.

Szemroller
A szemrollert elsősorban reggel, ébredés után ajánlott használni, mivel szépen leveszi a szemek alól a puffadtságot, megfelelő vérbőséget generál a szem körüli területen. Speciális, mozgó fejének köszönhetően nagyon könnyű a használata, egyszerű mozdulatokkal segít a kivezetésben, ezáltal üdébb, szebb lesz a bőr. A szemroller mindössze 7 cm hosszú, így könnyen elfér a kozmetikai táskában, az utazásokra is magunkkal vihetjük. A terméken kialakított adagolóval higiénikusan tudjuk a krémeket, kozmetikai termékeket kivenni, így nem viszünk szennyeződést a tégelybe.

Hajhullás elleni masszázskefe
A szilikonos masszázskefe a hajtövek átmasszírozására használható, de segítségével hajolajokat, ampullákat, szérumokat is tökéletesen fel tudunk vinni. A hajhagymákra gyakorolunk vele közvetlen hatást, miközben a fejbőrön vérbőséget idézünk elő. Elsősorban hajhullás ellen javasolt a használata, de a fejbőr egészségére is jó hatással van. Rendszeres alkalmazásával tapasztalhatjuk, hogy erősebbé, élettelibbé válnak a hajszálak.

Akupunktúrás roller
Az arcon összesen 13 akupresszúrás pont található, melyek stimulálásával az arci izmok állapotán tudunk javítani. A roller segítségével végigmegyünk ezeken a pontokon, nyomást gyakorolunk rájuk néhány másodpercig, majd kilazítjuk vele a feszes izmokat. Az akupunktúrás rollert görgetve a rágóizmokon alkalmazzuk, az áll vonalán felfelé haladva. Akinek kötöttek a száj körüli izmai, azoknak általában befelé fordul és elvékonyodik a szája, ezért ennek a területnek a kilazítása nagyon fontos és nagyon látványos.

Fejbőr gua sha
Ez a különleges eszköz elsősorban a fejbőr masszírozására lett megtervezve, de az arc masszírozására is alkalmas egy kis olaj segítségével. Segít a trigger pontok oldásában és a lifting hatása is jelentős. A fejbőrön alkalmazva vérbőséget tudunk vele generálni a fej minden részén, aminek számos pozitív hatása van. Többek közt serkenti a hajnövekedést és hatással van a homlok izomzatára. Nyakmasszázsra is tökéletes választás, segít a nyaki izmok ellazításában. A terméket a karokon, a lábfejen, a talpon és a vádlikon is használható.

Tüskés gua sha
A Tüskés gua sha két nagyon népszerű termék kombinációja: a tüskés roller és a gua sha találkozása egy masszázs-eszközben.
A tüskés oldal fokozott hatással van a nyirok-, és vérkeringésre. Segíti a bőr feszesítését és a liftingelést, de nyaki izmok kötöttsége ellen is használhatjuk (fentről lefelé haladó mozdulatokkal.) Az arc rollerezése méregtelenítő hatású, és a különböző arcápolási termékek hatóanyagainak bejutását is erősíthetjük vele.

 

A csomag tartalma: