Menü Bezárás

T-alakú Roller

8.500 Ft

Szállítási idő: 1-5 munkanap

Az egyik legsokoldalúbb masszázsroller, ami serkenti a nyirokkeringést, javítja a vérkeringést, halványítja a ráncokat, és a vizesedés, puffadtság ellen is nagyon jó módszer.

Készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 995 Kategória: Címkék: ,

Az egyik legsokoldalúbb masszázsroller, ami serkenti a nyirokkeringést, javítja a vérkeringést, halványítja a ráncokat, és a vizesedés, puffadtság ellen is nagyon jó módszer. Kiemelkedő a feszesítő és a liftig hatása is. Kis mérete miatt (mindössze 10 cm a hossza) bárhova magunkkal vihetjük, utazások során sem kell lemondanunk a rendszeres használatáról. A roller vége különleges kialakítást kapott, így az adagolóval higiénikusan tudjuk a krémeket, kozmetikai termékeket kivenni, nem viszünk szennyeződést a tégelybe.

Itt tekintheti meg az ajándékdobozt!

Használati útmutató: A roller alkalmazásában nagyon fontos a megfelelő irány! Az orcákon a lifting-hatás érdekében lentről felfelé használjuk, ha pedig a méreganyagok távozását segítenénk, akkor a kivezető mozdulatok végezzük el középtájról indítva a fülek irányába. A homlokon, ahol vízszintesen és függőlegesen is megjelenhetnek a ráncok, mindkét irányba mozgathatjuk az eszközt, jobbról balra, és lentről felfelé.