Menü Bezárás

Germanikus-tüskés roller

13.000 Ft

Szállítási idő: 1-3 nap

A roller elképesztő lifting hatással bír, rendszeres használatával megemeli, és vissza tudja állítani eredeti állapotába az elnyúlt, megereszkedett bőrt.

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: groller-1 Kategória: Címkék: , , , ,

Germanikus-tüskés roller

A két legnépszerűbb termék kombinációja: a roller egyik végén a tüskés roller, a másikon a germanikus roller található. A tüskés oldal fokozott hatással van a nyirok-, és vérkeringésre. Segíti a bőr feszesítését és a liftingelést, de nyaki izmok kötöttsége ellen is használhatjuk (lentről felfele haladó mozdulatokkal.) A germanikus roller is elképesztő lifting hatással bír: rendszeres használatával megemeli, és vissza tudja állítani eredeti állapotába az elnyúlt, megereszkedett bőrt. Elsősorban arcunk megereszkedett területein javasolt a használata, ahol nagyon látványos eredményt lehet elérni a roller rendszeres használatával. Ebbe az oldalba kis, germanikus kövek vannak beágyazva, melyek a bőrön átsimítva fejtik ki hatásukat.
A rollerezés méregtelenítő hatású, és a különböző arcápolási termékek hatóanyagainak bejutását is erősíthetjük vele. Érdemes a használata előtt 15 percre a hűtőbe rakni, így még kellemesebb lesz arcunk átmasszírozása.