Menü Bezárás

Arc és test köpölyöző szett

10.500 Ft

A köpölyözés jót tesz a keringésnek: a felfrissülő keringés eredményeként a véráram gyorsulni fog, így az segíti az izommerevség csökkentését.

Készleten

Cikkszám: 2in1 Kategória: Címkék: , , , , ,

Arc és test köpölyöző szett

A köpölyözést vélhetően már az őskorban is alkalmazták, különösen nagy tradíciói vannak a technikának Kínában. A szilinikonos köpölyözők számos jótékony hatással bírnak: fokozzák a vérkeringést, a nyirokkeringést, a méreganyagok távozását.

Testköpölyöző

A köpölyözés jót tesz a keringésnek: a felfrissülő keringés eredményeként a véráram gyorsulni fog, így az segíti az izommerevség csökkentését. A rendszeresen végzett köpölyözésnek méregtelenítő hatása is van, mivel az ellazított test hatékonyabban tudja feloldani a toxinokat. A köpölyözőnek köszönhetően könnyebben kerülünk relaxált állapotba, ami a stressz könnyebb kezelést és a minőségi alvást is előidézi, de az emésztésre jótékonyan hat. Elősegítheti a nyirokrendszer regenerációját, segíti a felgyülemlő felesleges folyadékok eltávozását, és jótékony hatást gyakorol a zavaró narancsbőrre, striára és hegekre, a bőr szemmel láthatóan feszesebbé, üdébbé válik.

 

Arcköpölyöző

A szilikonos arcköpölyöző megdolgozza az izmokat, így feszesebbé, tónusosabbá teszik a teljes arcot. Az arc egészén alkalmazhatjuk. A termék alkalmas a szem alatti puffadtság eltüntetésére, a vizesedés kivezetésére és a szarkalábak ellen, de a homlok területére is kifejezetten javasolt.