Menü Bezárás

Csodás Anfisa Beauty termékek, melyek nem hiányozhatnak a karácsonyfa alól

Közeledik az év legszebb ünnepe, a karácsony, ami az együtt töltött idő mellett arról is szól, hogy örömöt szerezzünk egymásnak. A gondosan, személyre szólóan kiválasztott ajándék igazán boldoggá teheti a szeretteinket. Most abban szeretnék nektek segíteni, hogy az Anfisa Beauty termékek közül ki tudjátok választani a legjobb ajándékot a hölgy rokonoknak vagy a barátnőknek, az idei ünnepre pedig igazán különleges, karácsonyi boxokkal is készültem.

Cink ötvözetű tüskés roller

Az egyik legújabb arcmasszázs terméket az igazán hosszú, extrém tüskéi teszik különlegessé, melyek még tovább fokozzák a segítségével végzett arcmasszás hatását. Jó választás lehet azoknak a hölgyeknek, akik szeretnék az arc puffadtságát, a vizesedést eltüntetni. A nagyméretű tüskék fokozzák a vérkeringést, segítik a nyirokrendszer felfrissülését, a Cink ötvözetű tüskés rollert érdemes frissítő, élénkítő hatása miatt a reggeli arcápolási rutin részévé tenni.

Fehér jade gua sha kő

Egy másik különleges, most bevezetett Anfisa Beauty termék a Fehér jade gua sha kő. A masszázseszköz anyagában és formájában is nagyon különleges, a többféle éle miatt az arc egészét szépen át lehet vele masszírozni, a különböző íveknek és recéknek köszönhetően változatosan alkalmazható: lényegében többféle funkció jelenik meg egyetlen termékben. A Fehér jade gua sha kő
komoly lifting-hatással bír, de a segítségével végzett arcmasszázs tökéletes módszer a nyirokrendszer kivezetésére, a vérkeringés frissítésére, az arc vizesedésének kivezetésére is.

Germanikus roller

A Germanikus roller is remek ajándék lehet, ugyanis elképesztő eredmények érhetők el vele, nagyon jók a tapasztalatok a termékkel kapcsolatban. Megereszkedett bőr ellen javasolt alkalmazkodni, a lifting-hatása szemmel látható. Emellett feszesít, fiatalít, és rugalmassá teszi a bőrt. Többféleképpen alkalmazható a kétféle végének köszönhetően, így különösen praktikus.

Vulkanikus olajmentesítő roller

A Vulkanikus olajmentesítő roller elsősorban azoknak ajánlott, akiknek zsíros vagy zsírosodásra hajlamos a bőrtípusa. A roller összegyűjti a felesleges olajat a bőrön, ezzel eltünteti a fénylő csillogást, ami sokakat zavar. Összehúzza a pórusokat, és üde bőrfelszínt biztosít.

T-alakú roller

A T-alakú roller nem hiányozhat azok készletéből, akik szeretnek sokat utazni, ugyanis kis mérete miatt a legkisebb kozmetikai táskában is kényelmesen elfér. Nem csak mérete miatt javasolt beszerezni, hiszen ez az egyik legsokoldalúbb arcmasszázs eszköz. Serkenti a nyirokkeringést, javítja a vérkeringést, halványítja a ráncokat, és a vizesedés ellen is hatásos. A roller végén kialakított kis mélyedés pedig abban segít, hogy a kozmetikai termékeket, krémeket higiénikusan tudjuk adagolni, és ne vigyünk semmilyen szennyeződést a tégelybe.

Tipp: Ha egy-egy terméket szeretnétek ajándékozni, két darabos kiszerelésben megrendelhető aranyozott felirattal az Anfisa Beauty bársonytáska, ha viszont többféle eszközből magatok állítatnátok össze az ajándékcsomagot, akkor a limitált ünnepi ajándékdoboz is elérhető!

Karácsonyi boxok

Idei újdonságok az Anfisa Beauty ünnepi boxok, melyekbe a termékeket én magam állítottam össze nektek. Ebben az esetben már készen, összeállítva tudjátok a kosárba tenni a terméket, és háromféle kiszerelés is elérhető a webshopban.

A Christmas Box 1-ben Fehér jade gua sha kő, Germanikus-tüskés roller, Szemroller, T alakú roller, Szilikonos köpölyöző és jégroller kapott helyett a prémium ünnepi dobozban.

 

A Christmas Box 2-ben található Szív alakú rose gold gua sha, Valkanikus roller, Cink ötvözetű tüskés roller, Roller germanikus kövekkel, Szemroller, T-alakú roller.

 

Készült egy harmadik -féle ünnepi összeállítás is, ami a Christmas Box 3 nevet kapta: ebben Cink ötvözetű tüskés roller, Stainless Steel gua sha, Akupunktúrás roller és Anfisa Beauty fejpánt található.

 

Mindenkinek szép ádventi időszakot, örömteli készülődést kívánok az ünnepre!