Menü Bezárás

Roller germanikus kövekkel

11.500 Ft

Szállítási idő: 1-5 munkanap

A roller elképesztő lifting hatással bír, rendszeres használatával megemeli, és vissza tudja állítani eredeti állapotába az elnyúlt, megereszkedett bőrt.

Készleten

Cikkszám: groller Kategória: Címkék: , , , ,

A roller elképesztő lifting hatással bír, rendszeres használatával megemeli, és vissza tudja állítani eredeti állapotába az elnyúlt, megereszkedett bőrt. Elsősorban a száj körüli területeken javasolt a használata, ahol nagyon látványos eredményt lehet elérni, de az eszközzel a teljes arc is masszírozható. A Hollywoodban is egyre népszerűbb rollerbe kis, germanikus kövek vannak beágyazva, melyek a bőrön átsimítva fejtik ki hatásukat: különösen javasolt a használatuk, mivel a bioelektronikus állományt szabályozzák a testben. Az elektronikai eszközök túlzott használata káros hatással lehet a szervezetre, ezek a speciális kövek ennek helyreállításában is segíthetnek.

A két végének köszönhetően többféleképpen alkalmazható, a roller elejét szépen végig lehet gurítani a szem alatti részen is, ahol segít a duzzanatok és sötét karikák ellen. A nyaki izmok kötöttsége ellen is használhatjuk, és a karokat is végig lehet dolgozni vele. Használata során fokozódik a vér-, és nyirokkeringés. Javítja a bőr rugalmasságát, és segít visszanyerni egészséges, szép küllemét az erős lifting hatásnak köszönhetően – ehhez a roller kicsivel nagyobb súlya is hozzájárul, mivel nehezebb, mint a többi masszázskellék.

Itt tekintheti meg az ajándékdobozt!