Menü Bezárás

Anfisa Beauty Boxok – A tökéletes Valentin-napi választás

Közeleg a Valentin-nap, amikor meglephetjük a szerelmünket vagy a hozzánk közel állókat valami igazán különleges ajándékkal. Évről évre nehéz kitalálni, hogy mivel szerezzünk örömet ezen a napon, és akkor sem mindig tudjuk a választ, ha esetleg a párunk rákérdez, milyen ajándéknak örülnénk február 14-én. Úgy gondolom, legyen szó bármilyen alkalomról, az Anfisa Beauty Boxok valamelyikével biztosan nem fogunk mellé, sőt, akár magunkat is meglephetjük velük.

A Valentin-nap a szerelmesek és a szeretet ünnepe, egy különleges alkalom arra, hogy meglepjük azt a személyt, aki a legközelebb áll a szívünkhöz. Csodás dolog ilyenkor törődést, szépséget adni a hölgyeknek, vagy akár magunkat is meglephetjük egy csomaggal, ami nem csak a szépség megőrzésében segít, de az önszeretet, az öngondoskodás fontosságát is jelképezi. Az idei Valentin-napra három különböző Beauty Box-szal is készültem, és mindegyikben a kedvenc masszázseszközeim kaptak helyet.

A Valentine’s Day Box 1-ben megtalálható a Fehér jáde gua sha kő, ami különleges formát kapott, a többféle éle miatt az arc egészét szépen át lehet vele masszírozni. Megtalálható benne a Germanikus tüskés roller, amit a két legnépszerűbb termékem kombinációja: a roller egyik végén a tüskés roller, a másikon a germanikus roller található. Nagyszerű termék a Szemroller is, amit elsősorban reggel, ébredés után ajánlott használni, mivel szépen leveszi a szemek alól a puffadtságot, megfelelő vérbőséget generál a szem körüli területen. A Boxba ezek mellé bekerült a T-alakú roller, ami az egyik legsokoldalúbb masszázsroller: serkenti a nyirokkeringést, javítja a vérkeringést, halványítja a ráncokat, és a vizesedés, puffadtság ellen is nagyon jó módszer. A Szilikonos köpölyözők számos jótékony hatással bírnak: fokozzák a vérkeringést, a nyirokkeringést, a méreganyagok távozását. A Jégrollerről is hosszan lehetne beszélni, rendszeres használata segít összeszűkíteni a pórusokat, ezáltal a bőr tónusa és textúrája felfrissül, kisimul, ez pedig a finom ráncokra is jó hatással van.

Valentine’s Day Box 2-ben is fantasztikus választás lehet, ebben az egyik legújabb Anfisa Beauty termék is helyet kapott: a Cink ötvözetű tüskés rollert az extra tüskéi teszik különlegessé, mivel ennek köszönhetően még inkább fokozható a segítségével végzett arcmasszázs. Ebben a dobozban ott van a nagyon népszerű Stainless steel gua sha kő is, ami alkalmazható a nyirokrendszer kivezetése, a vérkeringés felfrissítésére, de kiemelt a lifting hatása is. Az Akupunktúrás roller akupresszúrás pontokon és görgetve is használható. Még egy szuper termék van a dobozban, a Test,- és arcroller, ami egy nagyobb méretű masszázseszköz, így nem csak az arcunkat tudjuk vele masszírozni.

Valentine’s Day Box 3 igazán különleges, a már fent említett Cink ötvözetű tüskés roller, a Szemroller és T-alakú roller mellett megtalálható benne a Szív alakú rose gold gua sha, ami önmagában nagyon szép ajándék Valentin-nap alkalmából. A szív alakú gua sha azért nagyon jó választás, mert az alakja miatt az arc egészét szépen át lehet vele masszírozni. A Vulkanikus roller olajmentesít, leviszi a fénylő hatást a bőrről, ezzel szép, üde összképet biztosít. Az ünnepi dobozban ott van a Roller germanikus kövekkel is, ami elképesztő lifting hatással bír, rendszeres használatával megemeli, és vissza tudja állítani eredeti állapotába az elnyúlt, megereszkedett bőrt.

Bármelyik dobozra is esik a választás, az öröm biztosan nem marad el! A masszázseszközök helyes használatát a honlapomon található videókban is megmutatom, de 21 napos online arcjóga kurzusra és egyéni konzultációra is van lehetőség.