Menü Bezárás

Japán kinezio tape arcra

9.500 Ft

Szállítási idő: 1-3 nap

Kifejezetten érzékeny bőrre ajánlott tape! A kinezio szalagok megemelik az arcizmokat, és rendszeresen felhelyezve elképesztő lifting hatással bírnak. A rugalmas tapasz közvetlen hatást gyakorol az arcra, felragasztva pedig a bőr alatti rétegekre, az izomra és a teljes keringésre is hatással van.

Készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: kinezio Kategória: Címkék: , ,

Kifejezetten érzékeny bőrre ajánlott tape! A kinezio szalagok megemelik az arcizmokat, és rendszeresen felhelyezve elképesztő lifting hatással bírnak. A rugalmas tapasz közvetlen hatást gyakorol az arcra, felragasztva pedig a bőr alatti rétegekre, az izomra és a teljes keringésre is hatással van. Rendszeresen használva látványosan halványulnak a mosolyráncok, csökken a szarkalábak száma, enyhülnek a homlok és a szemöldök közti redők, valamint a felső szemhéjat is képes megemelni. Ráadásul, mivel hatására felélénkül a vér-, és nyirokkeringés, segíti a felesleges folyadék eltávolítását, így meg lehet szabadulni a puffadtságtól és az ödémáktól.

A kinezio tape Japánból származik, és az egyik legjobb minőségű tape-nek számít a piacon.

Itt tekintheti meg az ajándékdobozt!

Használati útmutató: Fontos, hogy a tapaszokat kizárólag megtisztított, zsírtalanított arcon használjuk! Mielőtt elkezdenénk használni az arcunkon a tapaszokat, mindenképp javasolt allergia-tesztet végezni a kar belső részén! Ha nem tapasztalunk irritációt, 10-15 perc után óvatosan vegyük le, majd alkalmazzuk az arcon is! Érdemes az arcot fokozatosan hozzászoktatni a kinezio tape használatához, először csak 10-15 percre, majd egyre hosszabb időre helyezzük fel. Később már egész éjszaka is fent lehetnek a tapaszok a bőrön, így hosszan, zavartalanul képesek kifejteni a hatásukat: az izomnak memóriája van, és megtartja a tapasz által generált helyét. A tapaszok eltávolítása ugyanolyan óvatosan kell, hogy történjen, mint a felhelyezés. Soha nem szabad a tape-et lerántani, mert sérülhet a bőr! Fontos, hogy a levétel közben ne nyújtsuk a bőrt, hanem két kézzel, apró lépésekben távolítsuk el a tapaszt: míg az egyik kezünkkel lassan lehúzzuk a bőrünkről lépésenként, a másikkal is segítjük, hogy minél lassabbak, óvatosabbak legyenek a mozdulatok, és ne okozzunk magunknak kellemetlen érzést vagy bőrsérülést.