Menü Bezárás

Jégroller

8.000 Ft

Szállítási idő: 1-5 munkanap

A Jégroller rendszeres használata segít összeszűkíteni a pórusokat, ezáltal a bőr tónusa és textúrája felfrissül, kisimul, ez pedig a finom ráncokra is jó hatással van.

Készleten

Cikkszám: jegroller Kategória: Címkék: , , ,

A Jégroller rendszeres használata segít összeszűkíteni a pórusokat, ezáltal a bőr tónusa és textúrája felfrissül, kisimul, ez pedig a finom ráncokra is jó hatással van. Csökkenti a szem alatti puffadtságot és az egyéb duzzanatokat, mivel a speciálisan kialakított fej szépen rásimul a területre, a Jégroller hőmérséklete pedig fokozza a hatást. Nyugtatja a bőrpírt és a gyulladást, hatékonyan felgyorsítja a mikrokeringést a kezelt területen, és a méregtelenítésben is segít.

Jégroller - AnfisaBeautyCoach

Frissítő hatása bármikor gyors segítség, ha szeretnénk élénkebbek lenni, a halántékon alkalmazva még többet segít a fáradtság, kimerültség leküzdésében.

A méregtelenítő masszázs segíthet feloldani az izmok kötöttségét a száj körül, de a test bármely területén alkalmazható. Bizonyos esetekben sportolás utáni izomfájdalom, izomfeszültség esetén is érdemes használni – amennyiben a kezeléshez hideg terápia javasolt.

Használati utasmutató: Az első használat előtt, amennyiben korábban nem szokott hozzá a bőrünk a hideghez, érdemes 3-4 napig hideg vízzel arcot mosni reggelente, mielőtt használni kezdjük a Jégrollert.

AnfisaBeautyCoach

A Jégroller levehető fejét használat előtt érdemes min. 10-15 percre betenni a mélyhűtőbe, hogy elérje a megfelelő hőmérsékletet. Speciális anyagának köszönhetően a hűtőből kivéve rögtön használhatjuk az arcon, egy alkalommal 10 percet javasolni masszírozni vele az arcot. Krémmel és krém nélkül is elvégezhetőek vele a gyakorlatok. Minden alkalom után tisztítsuk meg alaposan meleg, szappanos vízzel a fejét.