Menü Bezárás

Box 2

45.000 Ft

Kategória:
Akkupankturás roller
Az arcon összesen 13 akupresszúrás pont található, melyek stimulálásával az arci izmok állapotán tudunk javítani. A roller segítségével végigmegyünk ezeken a pontokon, nyomást gyakorolunk rájuk néhány másodpercig, majd kilazítjuk vele a feszes izmokat. Az akupunktúrás rollert görgetve a rágóizmokon alkalmazzuk, az áll vonalán felfelé haladva. Akinek kötöttek a száj körüli izmai, azoknak általában befelé fordul és elvékonyodik a szája, ezért ennek a területnek a kilazítása nagyon fontos és nagyon látványos.

 

Test,- és arcroller
A speciális, nagyobb méretű masszázs eszközzel nem csak az arc területei, hanem a test egyes részei is masszírozhatók.
Az arcon használva középről indítjuk kifelé az eszközt, majd lefelé a nyakon át, a vállakon keresztül masszírozzuk a területet, ezzel fokozva a nyirokrendszer működését és a kivezetést.
Használható felfelé görgetve az állkapocs mentén: a rendszeresen végzett gyakorlattal az eltűnt kontúr visszanyerhető, szép arcél alakítható ki, feszesít és fiatalítja a bőrt.

 

Roller germanikus kövekkel
A roller elképesztő lifting hatással bír, rendszeres használatával megemeli, és vissza tudja állítani eredeti állapotába az elnyúlt, megereszkedett bőrt. Elsősorban a száj körüli területeken javasolt a használata, ahol nagyon látványos eredményt lehet elérni, de az eszközzel a teljes arc is masszírozható. A Hollywoodban is egyre népszerűbb rollerbe kis, germanikus kövek vannak beágyazva, melyek a bőrön átsimítva fejtik ki hatásukat: különösen javasolt a használatuk, mivel a bioelektronikus állományt szabályozzák a testben. Az elektronikai eszközök túlzott használata káros hatással lehet a szervezetre, ezek a speciális kövek ennek helyreállításában is segíthetnek.

 

Szilikonos köpölyözők (2db)
A köpölyözést vélhetően már az őskorban is alkalmazták, különösen nagy tradíciói vannak a technikának Kínában. Számos jótékony hatással bírnak: fokozzák a vérkeringést, a nyirokkeringést, a méreganyagok távozását. Megdolgozzák az izmokat, így feszesebbé teszik az arcot. A szilikonból készült terméket az arc egészén alkalmazhatjuk, de a homlok területére kifejezetten ez a típus javasolt. A kisebb méretű termék alkalmas a szem alatti puffadtság eltüntetésére, a vizesedés kivezetésére és a szarkalábak ellen.

 

Szív alakú rose gold gua sha kő
Gua shából többféle forma létezik, de a szív alakú gua sha azért nagyon jó választás, mert az alakja miatt az arc egészét szépen át lehet vele masszírozni. A rozsdamentes acélból készült gua sha eszközzel végzett arcmasszázs tökéletes a nyirokrendszer kivezetésére, emellett pedig a masszázskellék komoly lifting-hatással is bír. Nem csak az arcon, de a fejbőrön is alkalmazható: Teltebb arcon minden nap lehet használni, de vékonyabb arctípuson heti három nap javasolt az erős vízkivezető-hatása miatt.

A csomag tartalma: