Menü Bezárás

21 napos arcjóga kurzus (ajándékutalvány)

15.500 Ft

 

Ajándékozzon szeretteinek, kollégáinak, barátainak arcjóga kurzust! Az online kurzus 21 videóból áll, minden napra jut egy lecke, melyben elsajátíthatjuk az arcjóga technikáját. A kurzuson az összes területet át fogjuk mozgatni, a dekoltázs, a nyak, az arc teljes egésze, a homlok és a hajtövek is sorra kerülnek, sőt, a hátunkra és a helyes tartásra is fordítunk figyelmet, hiszen arcunk szépsége nagy mértékben függ a hátunk állapotától is.

FIGYELEM! Ezen termék megvásárlásával ajándékkupont kap, melyet az ajándékozott személynek adhat! Kurzushoz való hozzáférést csak a kupon felhasználásával kap. Amennyiben szeretné, hogy rögtön az ajándékozott számára küldjük ki az ajándékutalványt, úgy akkor adja meg az ajándékozott nevét és email címét a rendelése megjegyzés rovatába!

Cikkszám: 1 Kategória:

FIGYELEM! Ezen termék megvásárlásával ajándékkupont kap, melyet az ajándékozott személynek adhat!

Kurzushoz való hozzáférést csak a kupon felhasználásával kap. Amennyiben szeretné, hogy rögtön az ajándékozott számára küldjük ki az ajándékutalványt, úgy akkor adja meg az ajándékozott nevét és email címét a rendelése megjegyzés rovatába!

Az ajándékozott a kuponkód segítségével ingyenesen vásárolhatja meg a kurzusomat, mellyel azonnali hozzáférést kap. Fiók regisztráció és a kuponkóddal vásárlás szükséges a kurzus eléréséhez.

A könnyen elsajátítható technikának köszönhetően rövid időn belül megváltozik a bőr struktúrája, állaga,minősége, színe: javulnak a szépséghibák, az egyenletlenségek, és a ráncok is halványodnak.
 
A 21 napos arcjóga kurzus során minden nap új gyakorlatsort sajátítunk el, ezeket pedig reggel és este is javasolt ismételni az alap nyirokmasszázs mellett, amit megtanulunk a kurzus során. A gyakorlatok közt érdemes úgy haladni, hogy az előző nap alkalmazott mozdulatsort, illetve mozdulatsorokat másnap is végrehajtjuk, azaz a harmadik nap átvesszük a második és az első nap tanultakat is, és így tovább…
 
A cél, hogy a teljes gyakorlatsor beépüljön a hétköznapjainkba, úgy mint mondjuk a fogmosás és ezeket rutinszerűen, naponta alkalmazzuk a fiatalságunk megőrzése érdekében. Ha a megszerzett tudást a nők beépítik a napi szépségápolási rutinjukba, minden egyes nappal ők maguk tehetnek a szépségükért: szó szerint a saját kezükbe veszik az irányítást az idő múlásával szemben – a tudás pedig évtizedekig elkíséri őket!
 

Lehetőség van egyedi, online tanácsadásra is, illetve ha az alapkurzus során bármilyen kérdés felmerül, személyesen segítek a megválaszolásában írásban.

Kurzus megvásárlását követően az oldal tetején a “21 napos kurzus” gomb (mobiltelefonon a lenyiló menüben található) segítségével indíthatjátok el a kurzust! Figyelem, közvetlen banki átutalás esetén a kurzus megnyitása az összeg beérkezése, illetve a visszaigazolást követően lehetséges.

Figyelem, a kurzus megvásárlása 3 hónap hozzáférést biztosít. Ezt követően újravásárlás szükséges!

További termékeim...