Menü Bezárás

Tüskés roller

11.000 Ft

Szállítási idő: 1-5 munkanap

A roller kétféle végének köszönhetőn az arc egészén és a dekoltázson is alkalmazható.

Készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 992 Kategória: Címkék: ,

A roller kétféle végének köszönhetőn az arc egészén és a dekoltázson is alkalmazható. Tüskés oldalának köszönhetően fokozott hatással van a nyirok-, és vérkeringésre. Ez az oldal segíti a bőr feszesítését és a liftingelést, de nyaki izmok kötöttsége ellen is használhatjuk (fentről lefelé haladó mozdulatokkal.) A kisebb, sima felület használatával csökkenthetjük a szem körüli puffadtságot, halványíthatjuk a szem alatti karikákat. A rollerezés méregtelenítő hatású, és a különböző arcápolási termékek hatóanyagainak bejutását is erősíthetjük vele.

Itt tekintheti meg az ajándékdobozt!

Használati útmutató: A Tüskés rollert az arc közepéről indítsuk kifelé a fülek irányéba, ha kivezető gyakorlatokat végzünk, ha pedig lifting-hatást szeretnénk elérni, akkor mindig felfelé törekedjünk, lentről felfelé haladjunk! Ha a nyakon alkalmazzuk, fentről lefelé tartó mozdulatokkal segítjük a méreganyagok kivezetését.  Mivel a homlokon vízszintes és függőleges irányban is kialakulnak ráncok, itt minden irányban érdemes elvégezni a mozdulatokat! A dekoltázson is alkalmazhatjuk a könnyen kialakuló ráncok ellen, és a különböző kozmetikumokat is alaposabban fel tudjuk vinni, ha a területet átmasszírozzuk a rollerrel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amit a rózsakvarcról tudni érdemes:

Nem véletlenül választottam a rózsakvarcot, ugyanis ennek a kőnek különleges gyógyhatást tulajdonítanak:  erősíti a szívet és a keringési rendszert, a testfolyadékokból eltávolítja a méreganyagokat.  A legnemesebb gyógyító kőként tartják számon, a szívcsakra legfontosabb köve. Az egyik legjobb energiát adó kő, a barátság, a szeretet és a szerelem köveként is nevezik.

Számos pozitív tulajdonsággal illetik: használják vérszegénység ellen, erősíti az ereket, a szívműködést, nyugtatja a kedélyállapotot. Mozgási és egyensúlyi zavaroknál a termékenység fokozására, a negatív rezgések és energiák ellen is alkalmazzák – akár ékszer formájában is.

Tipp: A köveket mindig hidegebbnek érezzük, mikor a bőrünkhöz érnek, így frissítő, élénkítő hatásuk rögtön tapasztalható. Ha ezt a hatást szeretnénk fokozni, érdemes a masszázseszközt 1-2 órára a hűtőszekrénybe tenni a használat előtt!