Menü Bezárás

Egy fantasztikus tapasz, ami halványítja a ráncokat

Mint már sokan tudjátok, a napokban elérhetővé vált a webshopomban a legújabb termékem, a Better Than Botox tapasz. Nagy álmom vált valóra azzal, hogy egy koreai kozmetikai terméket vezethettem be Magyarországon, ráadásul ez a ránctalanító, hidratáló tapasz teljesen más, mint a piacon már elérhető, hasonlónak tűnő maszkok és szemtapaszok. El is árulom, hogy miért!

 

Mindig nagy álmom volt, hogy egy koreai gyártóval dolgozhassak együtt, ugyanis nagyon közel állnak hozzám a koreai szépségápolási termékek. Több évnyi tapasztalat alapján mondom, hogy a legtöbb termékük fantasztikus és eredményes!

Mivel régóta használom a kinezio tape-et, elkezdtem azon gondolkodni, hogy mi lenne akkor, ha a tapasz a feszesítő és ránckisimító hatása mellett még hidratálná is a bőröm. Azonnal kutatómunkába kezdtem, majd több mint 12 féle terméket teszteltem magamon, az édesanyámon és a nagymamámon, míg rátaláltam arra, ami mellett egyértelműen le tudtam tenni a voksomat. Fantasztikus volt látni, hogy a ráncosabb bőrrel is gyönyörű eredményt produkál akár egy éjszaka alatt is a ránctalanító tapasz!

A Better Than Botox tapaszt min 4-8 órára kell felhelyezni a bőrfelületre, és már egyetlen alkalom után látni a hatását. Azoknak, akik nappal is tudnak erre időt szakítani, javaslom a nappali felhelyezését, hiszen ilyenkor biztosan nem mozdulnak el a tapaszok, éjszaka pedig érdemes háton feküdni, hogy a termék fixen a helyén maradjon. Bár a mélyebb ráncokkal rendelkező hölgyeknél látványosabb az eredmény, én azt javaslom, hogy már az első ráncok felbukkanásakor kezdjük el rendszeresen használni: ezzel meg tudjuk akadályozni hogy a meglévő ráncok mélyüljenek.

Biztosan többen tapasztaltátok már, hogy a tükörbe nézve reggel ráncosabbnak tűnik az arc, főleg igaz ez a szemöldök közti területre. A Better Than Botox felhelyezésével ez a probléma megszűnik, ugyanis a tapasz nem hagyja a bőrt, hogy továbbra is gyűrődjön. Fel lehet helyezni az arc bármely pontjára, tökéletes hatást fejt ki a szemek környékén, a mosolyráncok mentén, a homlokon, a nyakon és a dekoltázson is.

Amellett, hogy a tapasz fixen tartja a bőrünket, elképesztő módon hidratál: akár 8 órán keresztül biztosítja a bőrnek a maximális hidratálást, tele van értékes, tápláló anyaggal. A speciális anyagának köszönhetően nem szárad ki, és nem esik le az arcról, így tényleg hosszú, folyamatos a hidratálás.

Én szívből ajánlom a Better Than Botox használatát, természetesen nálam sem hiányozhat a szépségápolási rutinból!
Üdvözlettel,
Anfisa