Menü Bezárás

Törődés és kortalan szépség anyák napjára

Közeledik az év egyik legszebb napja, amikor hálát adhatunk annak, akinek az életet köszönhetjük: az édesanyánknak. Nem mindig könnyű megtalálni azt a megfelelő ajándékot anyák napjára, amivel kifejezhetnénk a szeretetet és törődést. Hogy ebben segítsek, az ünnep alkalmából különleges csomaggal készültem: már elérhető a webshopban az anyák napi doboz, melynek tartalmát kifejezetten ajánlom az idősebb korosztálynak.

A közelgő anyák napja tökéletes alkalom arra, hogy kifejezzük az édesanyánknak az iránta érzett szeretet. Úgy gondolom, törődést, illetve szépséget ajándékozni – és ajándékba kapni – mindig öröm, ezért is készültem egy különleges csomaggal anyák napjára.

A doboz tartalma egy tüskés roller és egy Better Than Botox tapasz. Mindkét termék kifejezetten ajánlott az idősebb hölgyek számára. Hogy miért? Most elárulom!

A Cink ötvözetű tüskés rollert az extra tüskéi teszik különlegessé, mivel ennek köszönhetően még inkább fokozható a segítségével végzett arcmasszázs. Jó választás lehet olyan hölgyek számára, akik szeretnék az arc puffadtságát, a vizesedést eltüntetni. A nagyméretű tüskék fokozzák a vérkeringést, segítik a nyirokrendszer felfrissülését. A Cink ötvözetű tüskés rollert érdemes frissítő, élénkítő hatása miatt a reggeli arcápolási rutin részévé tenni.

A másik termék az egyik legújabb és legnépszerűbb az Anfisa Beauty termékek közül, ez pedig nem véletlen! A Better Than Botox tapaszt 4-8 órára (vagy akár egész éjszakára) kell felhelyezni a bőrfelületre, és már egyetlen alkalom után látni a hatását. Amellett, hogy a tapasz fixen tartja a bőrt, elképesztő módon hidratál, mivel tele van értékes, tápláló anyaggal. A speciális anyagának köszönhetően nem szárad ki, így tényleg hosszú, folyamatos a hidratálás, ami már önmagában csodát tesz a bőrrel.

A csomag nagyon szép ajándék lehet édesanyáknak a közeledő ünnepre, és még nincs késő megrendelni a webshopban! A csomag mellett, vagy önmagában, egy személyes online konzultáció is emlékezetes meglepetés lehet az édesanyáknak: ezt személyesen én tartom, mindenkinek egyénileg, a bőr kondíciójához adaptáltan.

Mindkét ajándékot szívből ajánlom, és kívánom, hogy szeretetben gazdag legyen az anyák napja!

Sok szeretettel és törődéssel:

Anfisa