Menü Bezárás

Ünnepi box 2

40.000 Ft

Kategória:
Cink ötvözetű tüskés roller ( új termék)

A rollert az extra tüskéi teszik különlegessé, mivel ennek köszönhetően még inkább fokozható a segítségével végzett arcmasszázs.
Erősebb hatással van az arcbőrre, a nyirokrendszer kivezetésére, és a nagyméretű tüskék hatására a vérkeringést is fokozza. Lifting hatása is van, és az arc puffadtsága, vizesedése ellen is bevethető.
Stainless steel gua sha kő

A rozsdamentes acélból készült gua sha eszköz szépen felfekszik az arcra, így annak teljes egészét át lehet vele masszírozni.
Alkalmazható a nyirokrendszer kivezetéséte, a vérkeringés felfrissítésére. Kiemelt a lifting hatása is, de a vizesedés, puffadtság ellen is hatásos.
Akkupankturás roller
Az arcon összesen 13 akupresszúrás pont található, melyek stimulálásával az arci izmok állapotán tudunk javítani. A roller segítségével végigmegyünk ezeken a pontokon, nyomást gyakorolunk rájuk néhány másodpercig, majd kilazítjuk vele a feszes izmokat. Az akupunktúrás rollert görgetve a rágóizmokon alkalmazzuk, az áll vonalán felfelé haladva. Akinek kötöttek a száj körüli izmai, azoknak általában befelé fordul és elvékonyodik a szája, ezért ennek a területnek a kilazítása nagyon fontos és nagyon látványos.
Test,- és arcroller
A speciális, nagyobb méretű masszázs eszközzel nem csak az arc területei, hanem a test egyes részei is masszírozhatók.
Az arcon használva középről indítjuk kifelé az eszközt, majd lefelé a nyakon át, a vállakon keresztül masszírozzuk a területet, ezzel fokozva a nyirokrendszer működését és a kivezetést.
Használható felfelé görgetve az állkapocs mentén: a rendszeresen végzett gyakorlattal az eltűnt kontúr visszanyerhető, szép arcél alakítható ki, feszesít és fiatalítja a bőrt.

A csomag tartalma: