Menü Bezárás

Mother’s Day box

17.500 Ft

Kategória:

Happy Mother’s Day! 
Az anyák napi csomag tartalma egy tüskés roller és egy Better Than Botox tapasz. Mindkét termék kifejezetten ajánlott az idősebb hölgyek számára: a roller ránctalanít, a tapasz pedig a már kialakult ráncokon segít éjszaka. A csomag nagyon szép ajándék lehet az édesanyáknak az ünnepre!

Better Than Botox ránctalanító tapasz

A Better Than Botox egy olyan különleges tapasz, ami az arcra helyezve feszesítő, ránctalanító és hidratáló hatást biztosít. Tökéletes segítség a ráncok számának és mélységének csökkentésére az arc bármely területén. A termék különböző területekre helyezhető, így a szemek környékén, a mosolyráncok mentén, a nyakon, homlokon és az orcákon is alkalmazható. Javasolt a tapaszokat rendszeresen alkalmazni, de már az első alkalom után szemmel látható az eredmény.

Cink ötvözetű tüskés roller
A rollert az extra tüskéi teszik különlegessé, mivel ennek köszönhetően még inkább fokozható a segítségével végzett arcmasszázs. Erősebb hatással van az arcbőrre, a nyirokrendszer kivezetésére, és a nagyméretű tüskék hatására a vérkeringést is fokozza. Lifting hatása is van, és az arc puffadtsága, vizesedése ellen is bevethető.

A csomag tartalma: