Menü Bezárás

Pillangó alakú gua sha kő

9.500 Ft

Szállítási idő: 1-3 nap

Gua sha kőből többféle forma létezik, de a pillangó formájú kő azért nagyon jó választás, mert az alakja miatt az arc egészét szépen át lehet vele masszírozni, a sokféle csúcsának köszönhetően változatosan alkalmazható.

Készleten

Cikkszám: 999 Kategória: Címkék: , ,

Gua sha kőből többféle forma létezik, de a pillangó formájú kő azért nagyon jó választás, mert az alakja miatt az arc egészét szépen át lehet vele masszírozni, a többféle oldalának köszönhetően változatosan alkalmazható. A pillangó alakú gua shávalvégzett arcmasszázs tökéletes a nyirokrendszer kivezetésére, emellett pedig a masszázskellék komoly lifting-hatással is bír. Nem csak az arcon, de a fejbőrön is alkalmazható: Teltebb arcon minden nap lehet használni, de vékonyabb arctípuson heti három nap javasolt az erős vízkivezető-hatása miatt.

Itt tekintheti meg az ajándékdobozt!

Használati útmutató: A pillangó alakú gua sha kő két csúcsa tökéletes a nyakizmok átmasszírozására, a toka eltüntetésére; és az arcon is alkalmazhatjuk: egyik felét ráfektetjük az arcra, és fülünk felé haladva, kifelé toljuk a lifting hatás érdekében. Kerek formájának köszönhetően át lehet vele dolgozni a szemöldök környékét. Hegyes csúcsával masszírozhatóak a hajtövek és a homlok, illetve könnyed mozdulatokkal kisöpörhetjük a ráncokat a mosolyráncok mentén.

 

 

 

 

Tipp: A köveket mindig hidegebbnek érezzük, mikor a bőrünkhöz érnek, így frissítő, élénkítő hatásuk rögtön tapasztalható. Ha ezt a hatást szeretnénk fokozni, érdemes a masszázseszközt 1-2 órára a hűtőszekrénybe tenni a használat előtt!