Menü Bezárás

Elindult a 21 napos arcjóga kurzus!

Az online arcjóga kurzusomon 21 napon keresztül, napi egy videóban mutatom be a gyakorlatokat, melyek a nőknek egész életükben segítségül szolgálhatnak, évtizedekig fenntarthatják természetes szépségüket. Ha a megszerzett tudást a nők beépítik a napi rutinjukba, minden egyes nappal ők maguk tehetnek a szépségükért, a saját kezükbe veszik az irányítást az idő múlásával szemben.

Szinte alig van ma már olyan nő harminc év felett, akinek ne lenne valamilyen szépészeti beavatkozása, vagy ne vágyna arra, hogy gyorsan, külső segítséggel szabaduljon meg a ráncoktól. Úgy gondolom, érdemes a natúr metódust is megismerni, mikor a kézmozdulatok segítségével változtatunk a külsőnkön, és elkerülünk minden mesterséges, méreganyaggal vagy egyéb töltőanyaggal történő beavatkozást.

Egyre többen kezdenek nemet mondani a toxikus anyagoknak a szépségápolásban, és sokan vállalják fel magukat, kizárólag természetes módon megőrizve szépségüket. A pro-aging új, forradalmi szemléletmód a szépségápolás világában, melyben nagyobb hangsúlyt kap az önelfogadás, az önszeretet, miközben igyekszünk a jelenlegi bőrállapotot javítani, és kitolni az öregedés jeleit.

Nem mindegy hogyan érintjük meg az arcunkat, és milyen energiát adunk át: ahogy a gyógyításban, az energiának itt is nagy szerepe van.

Konzultáció

Szeretnélek megajándékozni egy videóval, melyben betekinthetsz a 21 napos online arcjóga kurzusomba. Az ajándékod az egyik nap teljes anyaga! Amennyiben elnyeri a tetszésedet, mától a teljes kurzust meg tudod vásárolni a következő gomb segítségével.

A kurzus videóim megtekintése adatforgalmi költséggel járhat telefonszolgáltatójánál.

Nyirokrendszer felélénkítése

A kurzuson bemutatott gyakorlatok segítenek abban, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, és évtizedekig fenntartsuk a szépségünket természetes úton! 
 
rendszeresen végzett arcjógának rengeteg pozitív hatása van. Már a 21 nap alatt feszesebbé válik az arcbőr, kisimultabb lesz a homlok, feszesedik a dekoltázs és a nyak, üdébb és egységesebb lesz az arc, frissebbé válik a tekintet, szebbek lesznek a kontúrok, miközben a nyirokrendszerre és a vérkeringésre is hatással vagyunk.
A megszerzett tudás egy életen át velünk marad!

Szeretnél elindulni Te is a teljes átalakulás útján?