Menü Bezárás

Ünnepi box 1

50.000 Ft

Kategória:
Fehér jáde gua sha kő

A Fehér jade gua sha kő nagyon különleges formát kapott, a többféle éle miatt az arc egészét szépen át lehet vele masszírozni, a különböző íveknek és recéknek köszönhetően változatosan alkalmazható. A segítségével végzett arcmasszázs tökéletes módszer a nyirokrendszer kivezetésére, a vérkeringés frissítésére, az arc vizesedésének kivezetésére, emellett pedig a masszázskellék komoly lifting-hatással is bír.
Germanikus tüskés roller

A két legnépszerűbb termék kombinációja: a roller egyik végén a tüskés roller, a másikon a germanikus roller található. A tüskés oldal fokozott hatással van a nyirok-, és vérkeringésre. Segíti a bőr feszesítését és a liftingelést, de nyaki izmok kötöttsége ellen is használhatjuk (lentről felfele haladó mozdulatokkal.) A germanikus roller is elképesztő lifting hatással bír: rendszeres használatával megemeli, és vissza tudja állítani eredeti állapotába az elnyúlt, megereszkedett bőrt. Elsősorban arcunk megereszkedett területein javasolt a használata, ahol nagyon látványos eredményt lehet elérni a roller rendszeres használatával. Ebbe az oldalba kis, germanikus kövek vannak beágyazva, melyek a bőrön átsimítva fejtik ki hatásukat. A rollerezés méregtelenítő hatású, és a különböző arcápolási termékek hatóanyagainak bejutását is erősíthetjük vele. Érdemes a használata előtt 15 percre a hűtőbe rakni, így még kellemesebb lesz arcunk átmasszírozása.
Szemroller
A szemrollert elsősorban reggel, ébredés után ajánlott használni, mivel szépen leveszi a szemek alól a puffadtságot, megfelelő vérbőséget generál a szem körüli területen. Speciális, mozgó fejének köszönhetően nagyon könnyű a használata, egyszerű mozdulatokkal segít a kivezetésben, ezáltal üdébb, szebb lesz a bőr. A szemroller mindössze 7 cm hosszú, így könnyen elfér a kozmetikai táskában, az utazásokra is magunkkal vihetjük. A terméken kialakított adagolóval higiénikusan tudjuk a krémeket, kozmetikai termékeket kivenni, így nem viszünk szennyeződést a tégelybe.
T -alakú roller
Az egyik legsokoldalúbb masszázsroller, ami serkenti a nyirokkeringést, javítja a vérkeringést, halványítja a ráncokat, és a vizesedés, puffadtság ellen is nagyon jó módszer. Kiemelkedő a feszesítő és a liftig hatása is. Kis mérete miatt (mindössze 10 cm a hossza) bárhova magunkkal vihetjük, utazások során sem kell lemondanunk a rendszeres használatáról. A roller vége különleges kialakítást kapott, így az adagolóval higiénikusan tudjuk a krémeket, kozmetikai termékeket kivenni, nem viszünk szennyeződést a tégelybe.
Szilikonos köpölyöző
A köpölyözést vélhetően már az őskorban is alkalmazták, különösen nagy tradíciói vannak a technikának Kínában. Számos jótékony hatással bírnak: fokozzák a vérkeringést, a nyirokkeringést, a méreganyagok távozását. Megdolgozzák az izmokat, így feszesebbé teszik az arcot. A szilikonból készült terméket az arc egészén alkalmazhatjuk, de a homlok területére kifejezetten ez a típus javasolt. A kisebb méretű termék alkalmas a szem alatti puffadtság eltüntetésére, a vizesedés kivezetésére és a szarkalábak ellen.
Jégroller
A Jégroller rendszeres használata segít összeszűkíteni a pórusokat, ezáltal a bőr tónusa és textúrája felfrissül, kisimul, ez pedig a finom ráncokra is jó hatással van. Csökkenti a szem alatti puffadtságot és az egyéb duzzanatokat, mivel a speciálisan kialakított fej szépen rásimul a területre, a Jégroller hőmérséklete pedig fokozza a hatást. Nyugtatja a bőrpírt és a gyulladást, hatékonyan felgyorsítja a mikrokeringést a kezelt területen, és a méregtelenítésben is segít.

A csomag tartalma: