Menü Bezárás

Ünnepi box 3

52.000 Ft

Kategória:

Szív alakú rose gold gua sha

Gua shából többféle forma létezik, de a szív alakú gua sha azért nagyon jó választás, mert az alakja miatt az arc egészét szépen át lehet vele masszírozni. A rozsdamentes acélból készült gua sha eszközzel végzett arcmasszázs tökéletes a nyirokrendszer kivezetésére, emellett pedig a masszázskellék komoly lifting-hatással is bír. Nem csak az arcon, de a fejbőrön is alkalmazható: Teltebb arcon minden nap lehet használni, de vékonyabb arctípuson heti három nap javasolt az erős vízkivezető-hatása miatt.
Vulkanikus roller
Használat után vegye ki a követ a helyéről, és óvatosan öblítse le csapvízzel egy percig! Helyezze hűvös és szellőző helyre, hogy elkerülje a közvetlen napfényt! A használat előtt szárítsa meg, és tegye vissza a helyére.
Cink ötvözetű tüskés roller ( új termék)

A rollert az extra tüskéi teszik különlegessé, mivel ennek köszönhetően még inkább fokozható a segítségével végzett arcmasszázs.
Erősebb hatással van az arcbőrre, a nyirokrendszer kivezetésére, és a nagyméretű tüskék hatására a vérkeringést is fokozza. Lifting hatása is van, és az arc puffadtsága, vizesedése ellen is bevethető.
Roller germanikus kövekkel
A roller elképesztő lifting hatással bír, rendszeres használatával megemeli, és vissza tudja állítani eredeti állapotába az elnyúlt, megereszkedett bőrt. Elsősorban a száj körüli területeken javasolt a használata, ahol nagyon látványos eredményt lehet elérni, de az eszközzel a teljes arc is masszírozható. A Hollywoodban is egyre népszerűbb rollerbe kis, germanikus kövek vannak beágyazva, melyek a bőrön átsimítva fejtik ki hatásukat: különösen javasolt a használatuk, mivel a bioelektronikus állományt szabályozzák a testben. Az elektronikai eszközök túlzott használata káros hatással lehet a szervezetre, ezek a speciális kövek ennek helyreállításában is segíthetnek.
Szemroller
A szemrollert elsősorban reggel, ébredés után ajánlott használni, mivel szépen leveszi a szemek alól a puffadtságot, megfelelő vérbőséget generál a szem körüli területen. Speciális, mozgó fejének köszönhetően nagyon könnyű a használata, egyszerű mozdulatokkal segít a kivezetésben, ezáltal üdébb, szebb lesz a bőr. A szemroller mindössze 7 cm hosszú, így könnyen elfér a kozmetikai táskában, az utazásokra is magunkkal vihetjük. A terméken kialakított adagolóval higiénikusan tudjuk a krémeket, kozmetikai termékeket kivenni, így nem viszünk szennyeződést a tégelybe.
T -alakú roller
Az egyik legsokoldalúbb masszázsroller, ami serkenti a nyirokkeringést, javítja a vérkeringést, halványítja a ráncokat, és a vizesedés, puffadtság ellen is nagyon jó módszer. Kiemelkedő a feszesítő és a liftig hatása is. Kis mérete miatt (mindössze 10 cm a hossza) bárhova magunkkal vihetjük, utazások során sem kell lemondanunk a rendszeres használatáról. A roller vége különleges kialakítást kapott, így az adagolóval higiénikusan tudjuk a krémeket, kozmetikai termékeket kivenni, nem viszünk szennyeződést a tégelybe.

A csomag tartalma: