Menü Bezárás

Beauty Box 3

38.000 Ft

Kategória:

A kozmetikai Fejpánt elasztikus, puha, mikroszálas anyagból készült, és tépőzárral van ellátva, így minden fejformához és mérethez tökéletesen illeszkedik. Nem csak az arcmasszázs közben, de sminkeltávolításkor, arctisztításkor, vagy arcpakolás használata közben is alkalmazhatjuk, hogy a hajunk ne lógjon az arcunkba, illetve a termékek se érjenek a hajhoz, elkerülve ezzel a zsírosodást. A kozmetikai fejpánt rózsaszínben érhető el, melyen arany hímzéssel szerepel az Anfisa Beauty felirat.

A köpölyözést vélhetően már az őskorban is alkalmazták, különösen nagy tradíciói vannak a technikának Kínában. Számos jótékony hatással bírnak: fokozzák a vérkeringést, a nyirokkeringést, a méreganyagok távozását. Megdolgozzák az izmokat, így feszesebbé teszik az arcot. A nagyobb méretű üveg köpölyözőt elsősorban az orcákon, a nyak területén és az áll vonalán használhatjuk, de ugyanígy hatásos a toka kialakulása ellen, és az izmok ellazítására. A kisebb méretű termék alkalmas a szem alatti puffadtság eltüntetésére, a vizesedés kivezetésére és a szarkalábak ellen.

Többféle gua sha-forma létezik, ennek a terméknek pedig az a különlegessége, hogy egy speciális, tüskés oldala is van az íves formák mellett, mellyel tovább fokozható a hatása. Ennek köszönhetően nagyon jól lehet vele vérbőséget generálni, és ránctalanító hatással is bír. Csúcsa jól alkalmazható az állvonal formázására és a fejbőrre, megoldás lehet a hajhullás ellen. A rozsdamentes acélból készült gua sha eszköz szépen felfekszik az arcra, így annak teljes egészét át lehet vele masszírozni. Alkalmazható a nyirokrendszer kivezetéséte, a vérkeringés felfrissítésére. Kiemelt a lifting hatása is, de a vizesedés, puffadtság ellen is hatásos.
Kifejezetten érzékeny bőrre ajánlott tape! A kinezio szalagok megemelik az arcizmokat, és rendszeresen felhelyezve elképesztő lifting hatással bírnak. A rugalmas tapasz közvetlen hatást gyakorol az arcra, felragasztva pedig a bőr alatti rétegekre, az izomra és a teljes keringésre is hatással van. Rendszeresen használva látványosan halványulnak a mosolyráncok, csökken a szarkalábak száma, enyhülnek a homlok és a szemöldök közti redők, valamint a felső szemhéjat is képes megemelni. Ráadásul, mivel hatására felélénkül a vér-, és nyirokkeringés, segíti a felesleges folyadék eltávolítását, így meg lehet szabadulni a puffadtságtól és az ödémáktól.

A rollert kifejezetten az áll vonalára tervezték, rendszeres alkalmazásával az eredeti formára alakítható vissza az eltűnt kontúr. Ebben tökéletesen segítenek a speciális, rózsakvarcból készült mozgófejek, melyek körbeveszik az állcsontot és becsípik a bőrt kétoldalt. Mivel a roller a bőrt húzza magával felfelé, a masszázs még mélyebb, még intenzívebb lesz. 

A csomag tartalma: